هواشناسی: هشدار دریایی سطح نارنجی در مازندران؛ شنا ممنوع است ماجرای فرونشست خیابان نشاط اصفهان و نشت ماده عجیب + عکس جزییات رای وحدت رویه دیه راننده مقصر به نرخ روز هلاکت دو شرور مسلح در درگیری با پلیس در طبس انهدام شبکه قاچاق سوخت در یکی از پمپ بنزین‌های رودان/ ۷ نفر متهم بازداشت شدند شرکت بیش از ۶۱۰۰ داوطلب لرستانی در آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی و وزارت بهداشت تازه‌ترین نتایج نظرسنجی ایسپا پیرامون مصرف شبکه‌ها و رسانه‌های اجتماعی و استفاده از ابزار‌های هوش مصنوعی چت‌جی‌پی‌تی در مواجهه با سناریوی خودکشی نوجوانان با پلیس تماس می‌گیرد اپ جدید گوگل برای جستجوی سریع در ویندوز ارائه می‌شود ادارات خوزستان دورکار شدند / آلودگی هوا ساعت کاری برخی شهر‌ها را تغییر داد پژوهشگران انگلیسی، سیستم هشدار سرطان ساختند آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی رشته‌های علوم پزشکی دانشگاه آزاد بازگشایی دوطرفه جاده چالوس پس از محدودیت ۴ ساعته یکطرفه شدن جاده چالوس؛ ترافیک سنگین است رونمایی از رقیب مدرن و پرادعای آیفون ۱۷ پرو مکس / شیائومی ۱۷ پرو مکس به بازار آمد؟   خواهر‌خواندگی بندرعباس و مومباسا در کنیا

دستور استاندار تهران برای تبدیل وضعیت استخدامی کارمندان جوان

استاندار تهران گفت: تبدیل وضعیت نیروهای جوان استان تهران در دستور کار دستگاه ها باشد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۵ - ۰۷ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 May 28
کد خبر: ۱۲۲۷۲

به گزارش راهبرد معاصر ، انوشیروان محسنی بندپی بعد از ظهر سه شنبه در نشست صمیمی با کارکنان جوان شاغل در مجموعه استانداری تهران طی سخنانی اظهار داشت: حضور در میان جوانان توفیق مغتنمی است که آن را به فال نیک می‌گیرم. باید این دست نشست‌ها به شکل ادواری برگزار شود تا شاهد واکاوی و آسیب شناسی مشکلات و مطالبات جوانان باشیم.

 

محسنی بندپی افزود: جوانان، از یک نیروی پویایی و نشاطی بهره می‌برد که می‌توان با بهره‌گیری از آن، قوه محرکه‌ای را در هر مجموعه شاهد بود. در دوران دفاع مقدس نیز همه خط مقدم مقابله با دشمن تجاوزگر، جوانان بودند و این مهم یک الگوی بی‌بدیل است.

وی در ادامه گفت: اگر بتوانیم استفاده از جوانان در مناسابت مختلف را با تدابیر علمی و تخصصی نهادینه کنیم، ضمانت محکمی برای پیشبرد اهداف ملی کشور خواهیم داشت. زنان و جوانان جامعه ما ثابت کرده‌اند که می‌توانند بر بزرگترین موانع و مشکلات موجود فائق بیایند.

 

استاندار تهران استفاده از ظرفیت بانوان و جوانان را در این دولت یک راهبرد اساسی دانست و بیان داشت: استفاده ۳۳ درصدی از بانوان در مناسبات مدیریتی و کاهش سن مدیران از ۴۸ سال به ۴۰ سال در دستور کار قرار گرفته است.

 

محسنی بندپی با تاکید بر مشخص شدن وضعیت قرارداد نیروهای جوان اعم از قرارداد معین و سایر قراردادها و تبدیل وضعیت آن به صورت یک مطالبه جدی که باید در دستور کار قرار بگیرد افزود: تصور قالب بر این است که استان تهران در حوزه‌های مختلف از برخورداری بالایی بهره می‌برد و این در حالی بوده که ما از بیان عمق محرومیت استان در حوزه‌های درمانی، رفاهی، آموزشی و سایر حوزه‌ها در سال‌های گذشته کم تحرک بوده‌ایم و البته باید در این راستا جدی‌تر ظاهر شویم.

 

وی اظهار داشت: استفاده از توان مدیریتی جوانان و بانوان در دستور کار استانداری تهران است و بنده بر بهره‌گیری از ظرفیت جوانان و بانوان به شخصه تاکید و تصریح دارم و جلسات با جوانان و بانوان استانداری باید به صورت مستمر و تخصصی تداوم داشته باشد تا بتوانیم مطالبات نیروهای خدوم را همواره دنبال کنیم.

 

محسنی بندپی با بیان اینکه استفاده از ۳۰ درصد ظرفیت جوانان در استانداری در دستور کار قرار گرفته و باید به جدیت دنبال شود گفت: در کارگروه‌ها و کمیته‌های مختلف استان، باید نماینده‌ای از جوانان حضور داشته باشد تا بتوانیم از مشورت‌ها و راهکارهای این انگیزه‌های مولد در مجموعه استان بهره بگیریم‌.

مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار